Over ons

Garant Letselschade Advocatuur is een toonaangevend advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ondersteunen van slachtoffers van ongevallen, medische fouten en mishandelingen. Ben je op zoek naar een advocaat die je zoveel mogelijk helpt, voorziet van goede adviezen en een volledige vergoeding van jouw schade realiseert? Stop dan met zoeken. Hier ben je op het juiste adres.

Waarom Garant Letselschade Advocatuur?

Als slachtoffer kom je terecht in een onbekende wereld van verzekeraars, schaderegelaars en advocaten. Misschien voel je je onzeker en zit je met vragen. Tegelijk wil je je richten op je herstel en wil je dat alles goed voor je wordt geregeld. Wanneer je je niet laat bijstaan door een deskundige advocaat dan kan het helaas gebeuren dat je tekort wordt gedaan. Je hebt dus iemand nodig die voor jouw belangen opkomt en in staat is om jou volledige duidelijkheid te bieden. Iemand die weet hoe de hazen lopen en ervoor zorgt dat je krijgt waar je recht op hebt.

Helaas bestaan er geen minimumeisen voor belangenbehartigers van slachtoffers. Hierdoor zijn er veel partijen actief die niet over de nodige deskundigheid beschikken om slachtoffers echt goed te kunnen helpen. Wanneer je op Google gaat zoeken naar een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade dan is de kans groot dat je terecht komt bij zo'n bedrijf. Deze bedrijven weten namelijk dat slachtoffers zoeken naar een advocaat. Op sommige sites kun je zelfs lezen dat advocaten niet nodig zijn. Of dat ze gepeperde rekeningen aan je presenteren. Dit zijn leugens die de wereld in worden geholpen door partijen die je proberen te misleiden. Trap er niet in.

Er zijn ook websites van bedrijven die net doen alsof ze advocaat zijn. Dit mag niet, maar is helaas wel aan de orde. Feit is dat er niet zo heel veel advocaten zijn die zich volledig gespecialiseerd hebben in het helpen van slachtoffers. Bij Garant Letselschade Advocatuur weet je zeker dat je de deskundige hulp gaat ontvangen van een echte advocaat. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Bovendien brengt Garant Letselschade Advocatuur jou geen kosten in rekening. Deze kosten worden namelijk verhaald op een aansprakelijke tegenpartij (vaak een verzekeraar).  

Laat je bijstaan door een letselschadeadvocaat

Je mag als slachtoffer zelf bepalen wie je gaat uitkiezen om jouw belangen te behartigen. Het is niet verplicht om een advocaat in te schakelen. Je mag ook een rechtsbijstandverzekeraar, een jurist of iemand anders inschakelen. Toch is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Bij een advocaat weet je namelijk dat die zich moet houden aan strenge (gedrags)regels. Daarnaast is een advocaat verplicht om zijn kennisniveau op peil te houden en mag een advocaat namens jou procederen. Dat is soms nodig wanneer je een volledige vergoeding van jouw schade wilt ontvangen.

In de praktijk wordt niet vaak geprocedeerd. Op sommmige sites staat dat 95% van alle letselschadezaken buiten de rechter om gegeregeld worden. Dit komt met name omdat veel belangenbehartigers geen advocaten zijn. Verder hebben sommige belangenbehartigers geheime afspraken met verzekeraars over de vergoeding van hun kosten. Hierdoor bestaat er geen belang om te procederen, maar een perverse prikkel om met een verzekeraar te schikken.

Gegarandeerd deskundige hulp

Hier weet je zeker dat alles goed voor je geregeld gaat worden. Garant Letselschade Advocatuur kent daarvoor de volgende garanties:

  • Je krijgt hulp van een echte advocaat.
  • Jouw advocaat heeft meerdere universitaire opleidingen afgerond en is volledig gespecialiseerd in letselschade.
  • Er zijn geen (geheime) afspraken met verzekeraars.
  • Het is mogelijk om een gerechtelijke procedure op te starten als dat nodig is om jouw gelijk te halen.
  • Er worden geen kosten aan jou in rekening gebracht in de buitengerechtelijke fase.
  • Hier wordt het maximale resultaat voor jou gerealiseerd.

Dankzij deze garanties wordt gewaarborgd dat jij een advocaat krijgt die je door dik en dun gaat steunen. Garant Letselschade Advocatuur is onderscheidend en toonaangevend in het vakgebied letselschade. Daar kunnen andere bedrijven niet aan tippen.

 

Vertel uw verhaal